Go to Top

Modul practic

Aspecte organizatorice privind modulul practic.

 

Valabil pentru cursanții care au îndeplinit condițiile de frecventare a modulului teoretic.

 

În vederea participării la modulul practic al “Școlii din vacanță”, organizat în perioada 8-19 iulie 2019 în laboratoarele de cercetare ale Institutului Național de Patologie “Victor Babeş” București, vă rugăm să ne transmiteți pe adresa de mail scoala_din_vacanta@ivb.ro următoarele informații:

 

1 – Laboratorul în care doriți să faceți stagiul (trei opțiuni în ordinea descrescătoare a preferinței)

2 – Săptămâna în care doriți să participați

 

Pentru alegerea laboratorului, vă rugăm să exprimați trei opțiuni (N.B. în ordinea descrescătoare a preferințelor) între: Biologie Celulară (formatori Dr. Sevinci Pop și Dr. Gisela Găină), Biologie Moleculară (Dr. Bogdan O. Popescu și Dr. Emilia Manole), Biochimie (Dr. Elena Codrici, Dr. Daniela Popescu, Dr. Simona Mihai), Genetică (Dr. Aurora Arghir și Dr. Magdalena Budișteanu), Imunologie (Dr. Monica Neagu și Dr. Carolina Constantin), Radiobiologie (Dr. Gina Manda și Dr. Mihnea Nicolescu), Patologie ultrastructurală (microscopie electronică, Dr. Mihaela Gherghiceanu și Dr. Laura Cristina Ceafalan).

 

Suplimentar: Cei interesați de facilitățile microscopiei virtuale și lucrul cu animale de laborator sunt rugați să menționeze și aceste preferințe pentru programarea de demonstrații la scanerul de lame din laboratorul de patologie și de vizite la biobază (câte una pe săptămână, numărul maxim de participanți/demonstrație-vizită este 4).

 

Pentru alegerea perioadei, vă rugăm să menționați fie perioada 8-12 iulie, fie 15-19 iulie.

Atențiune:

  1. Laboratorul de Imunologie este disponibil doar în perioada 8-12 iulie
  2. Laboratoarele de Biochimie şi Genetică sunt disponibile doar în perioada 15-19 iulie.

 

Capacitatea maximă/laborator este de 8 persoane.

 

Distribuția pe laboratoare se va face și în funcție de ordinea primirii e-mailurilor.

 

Termenul de exprimare a preferințelor este 31 martie 2019.

 

Situația definitivă a grupării participanților pe laboratoare și săptămâni se va încărca pe website, moment în care veți fi alertați prin e-mail.